LOKE is the shit=)

image6image7


 Tävling hos hockeyfrun  hockeyfrun.blogg.se

 Det mest korkade Loke gjort är väl att fastna i *kattluckan* han trodde han var minder än vad han är och stack in huvudet där.. fick loss honom som tur är..=) 
Sen HATAR han att bada men han ´har hoppat ner i mattes skumbad en gång.. kom snabbt upp igen.. Han brukar även sno kuddar och täcken..trots han har sin säng.. ja säng.. köpte en lien söt säng till honom på HArald nyborg.. han har överfullt med filtar och kuddar i sin säng och sin biabed...
 lägger in ett kort på hans leksakskorg med.. men han vill nog ha fler leksaker =)  går inte att slänga någon.. han har koll på alla.. och alla heter något och han tar alltid rätt leksak när man ber honom..

Nåt som är fruktansvärt störigt med honom.(som han nog snappat upp från husse) är att varje gång han ätit kommer han och kör nosen rakt i örat på en och ger ifrån sej världens rap..

 hoppas vi vinner så han kan bli lite mer bosrskämd =)

Kommentarer
Postat av: GirlGoesMom

Vad roligt att du gillade tvåan, det är nämligen min favorit oxå.. fast jag gillar även nr 5... ;) man får s olika kånslor av dem tycker jag :D kul att du ville tycka till!

2008-01-09 @ 16:24:22
URL: http://girlgoesmom.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0