sockersockersocker

Nu har jag varit godisfri i tre dagar.
Det börjar bli jobbigt.
Speciellt att öppna kylen och mötas av hånskrattande chokladpraliner.
Jag är så svag.


dregel..



 hittade denna underbara tävling när jag surfade runt =).. En friis& company väska..*dregel*
 fick en av krille för någon månad sen..men.. vill juh ha massor.. älskar deras väskor.. sdynd man har en sambo som muttrar dyra pengar för en väska bak efter en..=/.. men man kan hoppas att man vinner iaf =)

 Tävlingen är på denna sidan =) http://kellybellybutton.blogg.se/   VAr en massa annat roligt att läsa med och inte bara tävlingen.. så spana in hennes blogg

 Här är en närbild på underverket =)

mysig morgon.. in my ass

Klockan ringer, jag går upp och svävar ut i badrummet iklädd en vacker vit negligé som frasar lite för varje steg jag tar. Kollar mig i badrumsspegeln och beundrar mig själv. Ser hur fräsch och nysminkad ut som helst. Härligt. Svävar (that's right, svävar) ut i köket och blir alldeles varm inombords när jag ser att pojkvännen dukat upp te, apelsinjuice, rostat bröd, marmelad, grapefrukt och färska jordgubbar i en vacker liten silverskål. Jag sätter mig vid köksbordet och tar en tugga av rostebrödet (ett superdupernyttigt bröd med lågt GI, naturligtvis). Ute skiner solen och katten ligger på fönsterbrädet och spinner. Han sträcker lojt på sig, hoppar ner och börjar stryka sig mot mina ben samtidigt som han jamar tillgivet. Kanske är det inbillning, men det låter som att han säger att jag är den bästa och vackraste matten i hela vida världen. Aaaawww....

Nu över till mitt verkliga liv och min verkliga morgon, shall we.

När klockan (mobilen) ringer vid 8-tiden, sätter jag mig yrvaket upp i sängen, trevar efter den, hittar den vid fötterna, snoozar den, lägger mig ner igen och somnar om. Fem minuter senare ringer klockan igen, jag sätter mig upp, trevar efter den, hittar den, snoozar den och lägger mig igen. Så håller jag på i ungefär två timmar. Har jag tur kommer jag upp innan klockan tio. Har jag otur sover jag fram tills lunch.
När jag väl kommit upp ur sängen stapplar jag, iklädd det som låg närmast sängen (oftast pojkvännens tack-för-att-du-lämnar-blod-tröja), in i badrummet där jag får en mindre hjärtattack av att se mig själv i spegeln. Håret står rätt upp och jag har stora märken i ansiktet efter att ha legat på min arm. Ögonen är puffiga och jag har lite intorkat drägel i ena mungipan. Tvättar ansiktet och sträcker mig efter handduken. Yuk! Fuktig och äcklig, sablar! Alla andra handdukar ligger i högen av smutstvätt som bara växer och växer --> jag torkar ansiktet på kökshandduken.
Nice.
Går ut i köket där jag inte möts av uppdukad frukost, utan av femtioelva halvfulla kaffekoppar, kaffepulver på golvet, pojkvännens müslitallrik som han glömt ställa i blöt innan han gick till jobbet (cement-müsli är INTE lätt att diska) och en kvarglömd soppåse som läckt igenom. Eftersom vi inte får plats med något bord i köket, tar jag med min extravaganta frukost (en liten burk mager vaniljyoghurt) in i vardagsrummet.
Sätter mig i soffan och äter frukost till Malou von Sievers och Efter Tio.

Yoghurten smakar skit.
Loke kommer fram, tittar på mig, rapar  lite och biter mig i benet.
Det ösregnar.
Blääääsch.

bättre sent än aldrig =)

Psådära nu har voffe valt vinnaren.. GRATTIS  Sanne.p
 har haft så mycket att göra och sen när man kommer hem sitter sambon framför datan och spelar halva natten =/
 Tog med de som skickat in efter 20.00 med eftersom jag tagit sådan tid på mej .. var inte mer än rätt..


Vinnaren presenteras i Kväll =)

 Sorry at jag inte presenterat vinnaren än.. somnade som en stock efter jobbat hela helgen
 Bilder och info om vinnaren i kväll =)

Glöm inte tävlingen

 Glöm inte den =)   Ska på bio imorgon och jobba lördag och söndag men kommer presentera vinnaren på söndag ändå =)
 Lycka till =)


TÄVLING

 Tänkte hänga på alla och ha en tävlig här på bloggen.. Priset är en makeupkurs på Makeupstore värde 495 kr..
För att tävla lämna en komentar och länka till min blogg (om du har någon) och berätta varför just DU vill vinna.
 Loke dra vinnaren =)DEADLINE är på SÖNDAG den 27 kl 20:00
image11

var ganska sur innan

 JA det var jag.. blir ganska trött på att *skydda* andra på jobb för att carema inte ska få klagomål.. har blivit på lite bättre humör nu..pratade lite med krille och sådära om det.. han sa att man får se vad som händer juh.. klarar oss annars ändå =) De lär väl se någon gång vad man gör ändå..får man hoppas iaf =) är juh omtyckt av de gamla och deras anhöriga så varför inte =)

 VAr och hjälpte mina föräldrar innan med..  När vi var hemma vid garaget så brukar Loke gå lös den lilla biten.. puff så var voffe borta.. hitta nåt kul att jaga.. jäkla byraka.. tur hitta Krillei honom igen..
jaja.. allt ordnar sej säkert 0)

*garrh*.. jobb.. satans

 Gahh.. blir tokig snart.. de har LOVAT mej att jag ska få en fast tjänst snart.. så fort det är någon som slutar.. och nu är det kanske någon som slutar.. jobabr halv ihälj mej om dagarna där.. man behöver inget körkort går bra att cykla ändå.. lomma är juh inte så värst stort..=/

 Har tagit ens vårdtagare medans hon varit nere och handlat kläder och sånt..och städat och gömt undan saker för att Carema inte ska få skit från anhöriga..kanske ska sluta med det då... får man nåt för det.. nä inte ett skit..
 trivs annars bra där.. men klarar mej inte utan ett fast jobb.. får se vad som händer.. annars vet jag inte.

 nepp ska fixa lite middag nu och lite nypon soppa till krille som e kass igen.. stackare...

Lost prison

Förresten.

Hade det inte varit extremt kul om Michael Scofield och gänget från Prison Break hade trillat ut på Lost-ön efter att ha tagit sig igenom Fox Rivers kloaksystem?

Surprise, liksom.

Oväntad vändning.

Då hade jag förlåtit manusförfattarna till Lost allt, allt, allt - isbjörnar, monster i skogen, knepiga luckor, att folk ser fräscha ut trots att de varit på en öde ö i tre månader utan rakhyvlar och tvål... Allt!

visste du att..

En del lejon kan para sig upp till 50 gånger på en dag?
men jag vill ändå bli en gris i mitt nästa liv.. kvalitet före kvantitet!


IHH..pengar!!!

Jag kom precis fram till att jag inte har shoppat på två månader.
Orsak: det är svårt att shoppa när man är pank.
Känner mig som Joakim von Anka varje gång jag kollar mitt saldo, som inte alls är särskilt fett, men äntligen, äntligen kan jag springa iväg och köpa jeansen jag pejlade in förra månaden.

Weeee!

Tyvärr verkar det som att jag glömt bort hur man gör. När man shoppar, alltså.
Man går in i en affär, väljer några plagg, går in en provhytt, kollar om det passar och... eh... jag minns inte riktigt vad som kommer sedan.



Var togstormen vägen?!

Stormen kom och försvann. Poff så var den borta.
Jag är nästan lite besviken. Det enda som hände var att fönstret stod och slog lite mer än vanligt på grund av blåsten, men that's it.
Inga flygande kossor.
Inga omkullvälta bilar.
Inga hustak som flugit av.
Bara en ynka, sketen plastpåse som flaxade omkring när jag tittade ut genom fönstret igår morse för att betrakta förödelsen. Störtlugnt. Ett litet löv rörde på sig på marken. En katt jamade längre bort. Jag blev nästan besviken. Var är min storm? Jag som planerat att spendera de närmaste dagarna i skyddsrum (har lagt fram madrass och allt i källaren), bunkrat upp med konserver och bärbar radio, jag var riktigt förberedd.
Och så blir det inget.
Inget alls.
Jag känner mig faktiskt lite lurad. Jag har till och med gjort en liten lista på passande namn åt min storm. Jag menar, om man nu ska döpa ett oväder som drar in och ödelägger stora delar av landet kan man ha lite mer fantasi? Gudrun och Katrina? Rita? Philippe? Nate? Kom igen. Det där är riktigt, riktigt lamt. Svenska stormar och orkaner döps efter namnsdagen i almanackan. När Gudrun upptäcktes befann hon sig fortfarande över Norge, därför gick man efter den norska almanackan. Hade man gått efter den svenska hade det blivit Erland.
Stormen Erland.
Nej, jag föreslår att vi skiter i almanckan och börjar med min lista istället. Vad sägs om Dvorak? Uluru? Kara-Kum? Cerberus? Malborou? Bandersnatch? King Arthur? Sauron? Merlin? Bateman? (Inte Batman, Bateman, ni vet han i American Psycho?) Jag plockar hellre upp spillrorna efter stormen Dvorak, än stormen Gudrun.

Nostalgitripp

Ibland får jag sådana konstiga cravings. Vissa får det efter choklad, andra efter geléhallon. Jag får Barbie-cravings. Nu är det ju inte direkt så att jag plockar fram mina barbisar och har lekstuga på vardagsrumsgolvet bara sådär. Att tänka det är ju en sak. Att faktiskt göra det - en helt annan femma. Jag har faktiskt mina begränsningar*.
Dessutom tror jag inte att det som är kvar av mina barbie-dockor går att klassas som barbies längre. Snarare någon slags mutation. Avklippt hår (det växer tydligen inte tillbaka), avklippta näsor (de växer tydligen inte tillbaka, de heller), egenhändigt målade tånaglar samt en Ken-docka i en ljuslila satinkostym som har en stor, blå bläckplump på näsan.
Jag vet inte riktigt hur han fått den. Men den är där i alla fall. Enormt avtändande. Stackars Ken. Min Barbie-familj och den knäppa familjen i Motorsågsmassakern har många likheter.
Oroväckande många, när jag tänker efter.

*Faktiskt.

gahh...

Den där skojsiga grejen som folk gör när de ställer en fråga och låter i-poden shuffla fram en låt som svar? Jag gjorde det igår när jag hade lite tråkigt (läs: borde pluggat).
Jag kom fram till att jag bör:
A) inte lita på sådan skit och
B) byta låtar.
Hur Samantha Fox och Touch me hamnat i min låtlista är och förblir ett mysterium.
Så.
Då har vi rett ut det.
Och tar aldrig mer upp det igen.
Någonsin.

Will it be ok?
4 my people - Missy Elliot
(Inga konstigheter än.)

How are you feeling today?
Fading like a flower - Roxette
(Stämmer hyfsat bra)

How do your friends see you?
Rhythm Nation - Janet Jackson
(Jaha. Måste vara mina tics.)

Will you get married?
You raise me up - Josh Groban
(Jag väljer att se mellan fingrarna den här gången)

What is your best friend's theme song?
Let's talk about sex - Salt n' Pepa
(Moahahahahahaah!!! Ahhahahahaha!!!! Hoooooohohohohoho! Oj, oj, oj! Någon av mina vänner som känner igen sig? Någon? Jag nämner inga namn.)

What is the story of your life?
Iko Iko/Rain Man Soundtrack - Bananarama
(Aaaalrrrrighty then...)

What was high school like?
Loco - Pachanga
(That's sooo true. Not.)

How can you get ahead in life?
If You could read my mind - Studio 54
(...)

What is the best thing about your friends?I
rresistible - Jessica Simpson
(Yeeeees... Ännu ett hurhamnadedenhärlåtenpåminshuffle-moment. Någon vill mig illa. Riktigt illa.)

What is tonight going to be like?
So happy together - The Mamas and The Papas
(Weeee! Really!?)

What is in store for the remainder of this weekend?
Heartbreak Hotel - Whitney Houston
(Wtf!!??)

What song describes you?
Buttons - Pussycat Dolls
(What can I say. I'm a slut.)

To describe your grandparents?
So yesterday - Hilary Duff
(De är ju döda, så jag antar att det stämmer... Och Hilary Duff måste laddats ner hamnat där av misstag.)

How is your life going?
Woke up this morning (got myself a gun) - Sopranos theme song
(Här ville jag sluta shuffla och krypa ner under täcket. Och stanna där.)

What song will they play at your funeral?
Love is in the air - John Paul Young
(Nice. Jag tror att det kommer bli quite a funeral indeed...)

How does the world see you?
My humps - Black Eyed Peas
(Hehe... "...they treat me really nice, they buy me all this ice...")

Will you have a happy life?
Absolutely not - Deborah Cox
(Här försökte jag övertyga mig själv om att allt kommer bli så bra, så bra... Jävla i-Pod.)

What do your friends really think of you?
Sexy Back - Justin Timberlake
(Så sant, så sant. I'm da bomb. "...the motherf*** don't know how to act...")

Do people secretly lust after you?
A Dios le Pido - Juanes
(No habla espagnol. Men jag är säker på att det betyder något i stil med att jag är gudomligt snygg. Bombis.)

How can I make myself happy?
Shake your bon-bon - Ricky Martin

What should you do with your life?
Ask me - Morrisey
(Okidokey...)

Will you ever have children?
Touch me - Samantha Fox
(Kommentarer överflödiga.)


eveing fellas

Jag har en date ikväll.
Med två läckra killar, mind you.
De älskar mig villkorslöst bägge två och förväntar sig aldrig att jag ska klä upp mig eller ha sexiga underkläder. Jag kan sitta i mysbyxor och säckig t-shirt och se hur risig ut i håret som helst. De bryr sig inte.
Den ena heter Ben.
Den andre Jerry.
Ooooo, jag tror minsann att de knackar på dörren nu.

hålla allt hemligt??

 Om man vet något om en kompis ex.. ska man berätta det för kompisen då?.. Tror bara det kommer skada henne.. hmm.. känns just nu som att jag vill slänga det i huvudet på henne men ädå inte.. kan inte vara så jävlig..
eller?..
 jaja.. Hade någon vetat något om någon jag gillat hade jag velat att de skulle berätta.. kanske bättre att personerna som är inblandade berättar själva.*host, host..*

 jaja.. Krille är i GBG fortfarande de fick reda på att de skulle vara där tills imorgon när de satt på bussern...jaja hoppas att han har skojsigt..

 ska mysa med voffe lite till nu.. har juh en dejt i kväller =)

Kalla mig hamstertanten


Av orsaker som vi inte behöver gå närmare in på ramlade jag in i en djuraffär häromdagen. Det första jag såg var en massa akvarier. Sedan såg jag... HAMSTRARNA! Tusentals (jag kanske överdriver lite här) små hamstrar som sprang omkring bland sågspån, sniffade nervöst i luften och bökade omkring så där hamstrigt som hamstrar gör. Jag hör inte till den lyckligt lottade skara vars föräldrar en dag kom hem med en skolåda och ett stort leende och sa: Gissa vad!? Kanske hade jag inte hängt i djuraffärer och pjoskat med guldhamstrar om jag haft en som barn. (Hör du mig mamma! Jag vet att du är här och läser!) Jag fick nöja mig med katter. Det närmaste jag kommit en hamster var när jag som liten passade en kompis dansmus i ett par dagar. Sötis hette den. Självklart var den tvungen att dö on my watch. Så jäkla typiskt. Jag kommer aldrig över det. Ångesten! Ångesten! Jag kommer få sota för det där i nästa liv. Jag bara vet det. Sötis kommer stå utanför pärleporten och skaka på huvudet och säga: nänä, du ska neråt. Jag stod hursomhelst lutad över den där hamsterburen och drog in doften av hamsterbajs och sågspån och tänkte:

JAG MÅSTE HA EN HAMSTER!! MÅSTE!

Jag började nästan gråta när jag såg hur de hoppade runt i den där pyttelilla buren. Kom alla hamstrar, tänkte jag och kände hur jag fick en stor klump i halsen. Kom alla hamstrar och bo hos mig. Ni kan sova i min säng. Komsi. Hamstersexet som drog igång strax efteråt förstörde kanske lite. Men jag vill fortfarande ha en hamster


tap,tap,tap

Står och lagar mat (läs: ställer in en låda färdigmat i mikron). Plötsligt hörs en försynt liten knackning: Tap, tap, tap.
Ser mig omkring.
Bara jag och Loke i köket.
Rycker på axlarna och sätter på mikron.
Är på väg ut ur köket när jag hör det igen.

Tap, tap, tap.

Det kommer från...kylskåpet. Jag går fram, tvekar lite och öppnar sedan dörren väldigt försiktigt.
Jag: Hallå?
Liten pipig röst: Äntligen!
Här slänger jag igen kylskåpsdörren och rusar skrikande in i sovrummet där jag gömmer mig under täcket. Efter ungefär 20 minuter vågar jag komma fram och går tillbaka till köket. Måste vara stress eller nå't som fått mig att höra röster. Man kan ju bli lite koko när man har en miljon saker i huvudet, eller hur? Bäst att kolla kylen i alla fall. Öppnar dörren igen.
Liten pipig röst: Vad f-n. Dissar du oss? Slå igen dörren på det där viset. Oförskämt värre.
Jag (hysteriskt): Vem pratar? Vem där?
Liten pipig röst: Grabbar, hon verkar lite loco.
Mörkare röst: Det är ju vi. Din mat.
Jag (ser mig omkring): Är det dolda kameran? Var är den lilla röda lampan? Haha! Ja, det här var ju kul, men ni kan komma fram nu.
Mörk röst (som verkar tillhöra en gammal gurka längst in i kylen): Vi orkar inte längre. Du måste göra något. Jag köptes för en dryg månad sedan, när du skulle göra tacos.
Liten pipig röst (som tillhör ett gammalt lättmjölkspaket): Och jag gick ut den 21November. Det är den 18 januari nu. Detta är under all värdighet.
Jag: Eh, jag tänkte faktiskt städa kylen snart... Jag lovar.
En burk Ajvar Relish: Jag gick ut 2004. Jag består av enbart penicillin nu.
Ett gammalt salladshuvud: Du är en mycket, mycket ond människa. Fy för dig. Du borde anmälas. Jag som var så vacker en gång i tiden (snyftar till).
Jag (lite nervöst): Så farligt är det väl inte...
Ett paket vaniljyoughurt (anklagande): Du använde mig två gånger. Sedan struntade du i mig. Som om jag var ingenting värd.
Jag: Nämen, jag glömde väl bara bort...
Ett paket apelsinjuice: Titta på mig! Titta bara! Jag är en boll. Alldeles klotrund. Kan inte stå ordentligt längre! Jag exploderar snart! Hjälp mig! Hjääälp!
Jag: Lugn och fin nu! Jag ska, eh, göra något. Jag lovar.
En liten röst från brödburken: Glöm inte mig, fullkornsbrödet som du köpte för lite drygt en månad sedan.
En röst från skafferiet: Och oss - taco tubsen du köpte för tre år sedan. Vi är inte gula längre.
Jag (stressat): Ja, ja, ja...

That's right. Jag har städat kylen idag.
Frysen tar vi en annan gång.
Phew.

Falshräsklmopp

Gissa ordet. Ring in och vinn en maaaaassa pengar.
Ledtråd: högt.

FALSHRÄSKLMOPP

Tack tv 4 för det mest idiotiska program* som världen skådat. (Eller näst mest idiotiska. Eller, tredje mest idiotiska. Eller... Eller... Ja, dumt är det ialla fall. Så det så.)

Tack.

Jag kan dö nu.

*Jackpot (ooooh, vilket fyndigt namn! Tänk, tänk, tänk, vaaaad ska vi ha för namn på den här skiten? Ja, jag har det! JACKPOT! J***ar vad fyndigt, gubbar! Och så sätter vi en snygg tjej som programledare och låter henne hålla låda i ... hur långt är programmet? En timme? OK. En timme. Det vet ju alla, att tjejer kan kackla om allt och ingenting hur länge som helst, höhöhö. Det blir nog bra. Nu tar vi rast.)


Dregel

När katten* är borta dansar råttorna på bordet**.

* Pojkvännen
** Flickvän hyr film med Daniel Craig och ligger i soffan och dreglar. Och äter halvfabrikat. Och choklad - så klart.

bläh

 är magsjuk..*gahh*.. inget alls skoj.. började på bussen hem från jobb igår..*gnäll*
 Kan sitta på samma ställe i max 5 minuter..

Är så tråkigt att vara hemma och vara kass.. Har varit sjukskriven med så ska inte vara mer sjulk juh..har inte råd till det...

 K var snäll och köpte ben&jerry glass igår till mej.. men få ha en dejt med den en annan dag..

saker man får på köpet

 4saker jag fick på köpet när jag flyttade ihop med min pojkvän:

- Kälkbacke på osten
- Konstant uppfälld toalettring
-  Samtliga filmer av   Stallone på full display i filmhyllan
- Någon som går upp mitt i natten och dödar pappa långbenar, trots att han är 100% blind i mörkret

4 saker min pojkvän fick på köpet när han flyttade ihop med mig:

- Brödsmulor i smörpaketet
- Hysteriska utbrott över ingenting
- Ett ockuperat badrumsskåp
- Kläder liggandes precis överallt

Plötsligt händer det..*not*

Kan man med och gå in i affären där man betalade för en trisslott för två dagar sedan, säga: ursäkta, men jag fick aldrig min trisslott när jag var här sist, ni glömde att ge mig den och jag kom inte på det förrän idag - och förvänta sig att de ger en en ny lott?
Jag skulle tro att det är rätt kört.
Jag tror att de kommer skratta rått, slänga ut mig och be mig dra åt skogen. Kanske till och med spotta på mig.
Aaaarrrghhh vad det grämer mig! Jag kunde varit miljonär vid det här laget. Om det visar sig att det sålts en vinstlott i den butiken längre fram ska jag ta mig fasen gå dit och kräva min beskärda del.
Seså. Ge mig min miljon. Det är bara att hosta upp cashen.

Uppdatering:

Jag gick faktiskt tillbaka och frågade om jag kunde få en ny trisslott. Tjejen i kassan tittade på mig som om jag var dum i huvudet och muttrade något om att så kan man inte göra. Jag kände mig som en alkis som kommit in och tiggt pengar. Slank ut med svansen mellan benen.
På vägen hem hittade jag en tiokrona på marken.
En iskall tiokrona.
Jag köpte en tialott i närbutiken och vann 20 kronor.
Up yours Svenska Spel! Jag vinner, ni förlorar!
Ahahahahaha!
Ja, tekniskt sett har jag väl gått fem kronor back, men det skiter jag högaktningsfullt i.
Jag vill ändå inte bli miljonär*.

*Yeah, right...

fy satan=/ bara för att sådana som blondinbella ska få sin j*kla päls

 Mår helt illa när jag såg denna filmen.. och är du känslig se ej denna filmen..
FY FAN.. att de får göra så.. hade någon gjort så mot loketok hade jag kastrerat jäklen..

De kan juh avliva djuret först om det nu tvunget ska göra det.. tycker ifs inte att de ska göra något sådant ändå.. Tycker du detta är rätt för blondinbella ska få sín päls?

voffetuffe

 



Har hunnit med en hel del idag.. jag och voffe var ute på en lååånngg runda fick med mej en lerhög hem idag med.. var lika bara tt ta han till badkaret..  fick duchat hundbrackan =) surar gör han fortfranade men luktar hur gott som helst =)
 Diska all disk med  har jag gjort =) Krille ska köpa med något gott hem =) spännande =)

 Ska avbryta min sjukskrivning och jobba imorgon.behöver juh alla pengar vi kan få.. ska börja fila på ansökningar till en heltidstjänst med.. synd men behöver juh ett heltids jobb eller iaf ett fast jobb..

 nepp nu ska jag sniffa lite voffe..och väta på söt kommer hem =)

Majonäsburken och två koppar kaffe

 Fick dena i min mail precis..gillade den =)

När saker och ting i Ditt liv nästan har blivit för mycket för Dig att hantera, när dygnets 24 timmar inte känns nog, kom ihåg majonnäsburken och två koppar kaffe.


En professor stod inför sina filosofistudenter med några föremål på bordet framför sig. När lektionen började lyfte han under tystnad upp en mycket stor och tom majonnäsburk av glas och började fylla den upp till kanten med golfbollar. Han frågade sedan sina studenter om burken var full. Studenterna samtyckte till att den var det.


Då lyfte professorn upp en ask med småsten och hällde dem i burken. Han skakade den lätt. Småstenarna rullade ner i tomrummen mellan golfbollarna. Återigen frågade han studenterna om burken var full. De höll med om att den var det.


Därefter lyfte professorn upp en ask med sand och hällde sanden i burken. Sanden fyllde upp resten av tomrummen. Han frågade ännu en gång om burken var full. Återigen svarade studenterna med ett enhälligt "ja".


Då lyfte professorn fram två koppar kaffe som stått under bordet och hällde hela deras inne-håll i burken, vilket effektivt fyllde upp det återstående tomrum som kunde finnas kvar mellan sandkornen. Studenterna skrattade.

Nu, sa professorn medan skratten klingade ut, vill jag att ni tänker er att den här burken representerar ert liv.


Golfbollarna representerar de viktiga sakerna som familj, barn, hälsa och annat som ligger passionerat i ert hjärta. Sådant som - om allt annat gick förlorat och bara dessa saker återstod - ändå skulle uppfylla och berika ert liv.

Småstenarna representerar andra saker som betyder något, som hem, jobb och bil.

Sanden representerar allt annat - småsakerna.


Om ni lägger sanden i burken först, fortsatte professorn, går det inte att få plats med golfbollarna eller småstenen.


Samma sak är det med livet. Om du lägger all tid och energi på småsaker finns det inte plats för det som är viktigt för dig. Så, var uppmärksam på det som är oumbärligt för din lycka och förnöjsamhet. Umgås med dina barn. Ta med din partner ut på middag. Ägna en omgång till, åt det som gör dig passionerad. Tids nog kan du städa huset och annat som är mindre viktigt. Ta hand om "golfbollarna" först - sakerna som verkligen betyder något.

Återställ det som är viktigast i ditt liv. Resten är bara sand.

En av studenterna räckte upp sin hand och frågade vad kaffet representerar. Professorn log och sade, jag är glad att du frågar. Kaffet finns med för att visa er att hur fullt och pressat ert liv än känns, så finns det alltid plats för en fika med en vän.


Statister

det är så enkelt;
du är så mycket för mig,
att inget ord i världen
räcker till
älskling


Älskiipaijj.. Jag älskar dig mer än något annat på hela jorden.
Du är fantamej det sexigaste som finns!! .*slicka mig runt munnen*
Give it to me baby! ;)

Egentligen har jag inge vettigt att skriva överhuvudtaget...
.Vi är bara här som statister.

ja.. jag är jobbig =)

 Men  jag är kär i Krille..trots jag har lust att strypa honom ibland =)
 Ska försöka väcka Loke så kan kan ut och kissa.. JA.. man får Väcka byrackan på morgonen.. andra hundar vill ut direkt.. det ända han gör är att flytta sej från sovrummet in i korgen i vardagsrummet..

Ska koka lite the.. det är så gott..gillade inte doften av vaniljthheet innan.. men det är så gott och luktar fantaskiskt.. vet inte vad jag fick för mej att det lukta apa innan=/

Girlgoesmom hade slut på sitt the.. funderade på att vara riktigt taskig och skicka en bild på mitt nylagade the.. Men tror hon stod och knackade på affären när den öppnade =) och bunkra upp med lite vaniljthe =)

Tycker det theet är bra med för jag behöver inget socker i..=) känns lite nyttigt faktiskt =)


GGM har även en son som fått upp ögonen för teletubbies..*gahh*.. har väldigt plågsamma minnen från dem..=/ när jag jobbade på BArnakuten och infektionen,, och man satt vak.. det var det enda en unge titta på.. om och OM igen.. Öppna dörren.. stänga dörren..*gahh*.. hoppas de är förintade från jorden när vi får barn..
 nepp nu väntar mitt the.. och hör och häpnad.. GI bröd.. det var faktiskt gott det med.. =)  Kollade på en sida där det stod att jag kunde gå ner till 46 kg till den 3/7-08 ehh.. yahh säkert.. väger  70 nu..tyvärr.. sen var det herbalife...  ne.. skulle inte tro det va.. får börja röra på röven istället..

Vi är ett

Vi är ett
( tänk att tre ord kan säga så mycket )


Jag kommer aldrig att släppa taget.























Det är mellan dina lungor jag vill finnas
som en liten skatt som egentligen bara du
känner till

Det är med din hand i min som jag vill titta på
stjärnhimlen hela natten lång
För det är med dina fingrar
jag vill trasslas samman
och det är just dina fingrarna jag vill
ha pillandes i mitt hår

Det är din utandningsluft som jag vill andas in
och det är dig jag vill pussa på under ett träd
när blixten slå ner (fast inte på oss)

Och det är i takt med dina steg som
jag vill gå till världens ände
och tillbaks

jobb..


 gahh.. hade en massa timmar sparade så man kan få ut det i pengar senare.. nu har de bestämt att man får sluta tidigare och sådära istället.. men jag vill juh ha pengarna.. är inte speciellt billigt att bo här.. får börja leta jobb.. antingen ett xtra jobb eller ett helt nytt.. lite synd för jag trivs juh superbra i lomma..

 jaja vi får se..

får se vad det blir för amt idag..=/ hoppas på thai =)

lerhög

 HAr varit ute på en liten kisserunda med Loke..han älskar och springa lös och skutta.. går bra när jag går själv med honom.. så fort husse är med och matte är så stolt så hon spricker lyder han inte ett dugg.. VARFÖR?! hundjäkel..

 Han ser meer ut som en lerklump nu..fast han har förstått att det är tasstorkning och allt innan han får sätta tassarna i den beiga soffan..
 ja dåligt val med en beige soffa.. men men..

 ska sätta mej oxh rita lite sen,, eller se DS avsnittet.. ska göra som husse.. vill inte städa när jag är ensam.. hehe

PMS kärring


 Blir så jäkla sur på krille när han bara sitter framför datan och svarar inte när man pratar med honom..*gahh*
 Men jag blir mästan alltid sur på honom när det är en vacka kvar ungefär till helvetet bryter lös..kul läsning va..*hehe*

är lite bättre i nacken nu men ändå..=(

 Jag älskar min lilla krille och voffe trots jag får mina pmsanfall..=/ det är de bästa som hänt mej =)


Dina ögon lockar mig att glömma tid och rum,
endast du och jag existerar i vår egen värld.
Jag vill vila i din famn och känna din värme intill mig.
Jag blir så lycklig av din underbar själ och glädje.
Jag vill dansa med dig och för alltid vara hos dig.
Älska dig djupt och innerligt.
Du är min tvillingsjäl

capich

jag satt och kollade på capich. Capich är ett pissigt dåligt ring-in-och-gissa-vilket-ord-program, hostat av någon blåst brud som druckit 345 koppar kaffe och knaprat lite uppåttjack to top it all off innan hon klev in i studion. Jag har aldrig garvat så mycket i hela mitt liv. Folk ringde in och gissade, men ingen prickade rätt. Dessutom redogjordes det aldrig för vilka ord man gissat på tidigare, vilket innebar att folk ringde in och gissade på samma sak hela tiden.

Vilket ord: _ _ _ IST

Nazist? Nej. Ateist? Nej. Egoist? Nej. Ateist? Nope. Sadist? Tyvärr. Egoist? Nej. Ateist? Nej. Ateist? Nej. Ateist? Neeeeej. Solist? Nej. Solist? Nej. Solist? Neej. Ateist?

Jag vet inte vad som är värst. Att jag satt uppe mitt i natten och glodde på sådan skit eller att jag ringde in upprepade gånger och fick nobben. De asen vägrade koppla fram mig.

- Snälla, flickvän... De blåser dig bara. Du kommer inte fram. Jag lovar. Dessutom kan det vara vilket ord som helst som slutar på - ist.
- Klaffen.
- Det är dina pengar...

Ordet?

SOFIST.

Rätt uppenbart.

7 min i micron..

Loke ligger bara och är helt trött..lille stackaren.. jag vill ha sushi..*gnäll*..
 Hur kan det komma sej att varje gång jag är sjuk och ej kan diska med mera.. så ser här ut som ett bombnedslag..? jag ska ta tag i det imorgon..och Hussetuss får banemej hjälpa till=)

 Önskar jag hade varit bra på att fixa hemsidor och sådära med.. frågade en som gör jättefina hemsidor men hon ville ha 400kr för det.. nja är lite väl dyrt för en blogg kan jag tycka.. visst det är säkert mycket jobb.. men ja.. synd.. får klara mej med bloggs fula designer...*gargh*

 nepp idag blir det färdig lassange och en punchrulle till efterrätt..*harkel*.. Husse lagar mat.. 7 min i mickron..


stark & nostalgi

" Stark är den som tar sig framåt utan att skaffa sig bättre självförtroende genom att försämra andras"



sent 80-tal
och mammas stora glasögon
och pudelkrull

90-tal
och platåskor, Spice Girls och glansiga jazzbyxor
tofsar mitt på huvudet
korta magtröjor och små linnen
(titta mamma så fin jag är)
behå med Nalle Puh
vita Savannbyxor
och svarta string
smink
tigerimitationer, leopardmönster
Buffaloskor med limegröna kuddar på
och dunkappa
det är ju så det ska vara

2000-tal
och ny skola
långt, rakt hår
ljusblåa koftor
(såna där från Ellos-katalogen)
och låtsasjeans med paljetter på från Scala
(såna där som Hannas storasyrra också har)
små handväskor
och Nokia mobiltelefon, 3210, med nytt skal
(alla andra spelar snake II, men jag har bara vanliga
är jag okej ändå?)
Nikegympaskor med glansigt märke
(alla andra har röda, men jag har blå)
svart, lång vinterjacka från Stadium
Linnéa har en likadan men jag köpte min först
(18 andra på skolan har också en likadan
men jag var före alla)
Sanna har färgat håret, men jag bara tonar mitt
rödbrunt är fint, det har Millan, Sara och Emelie
det är nog inne

och någonstans
efter att min 16:e toning tvättats ur
kommer jag på mig själv
tittandes på grannflickans hårdspacklade tryne
och tunna kropp inpackad i gigantiska mjukisbyxor
och en kort liten top
gåendes bredvid bästisen iförd samma mundering
båda pratandes i mobilen med läppglansig mun
21:56
och jag vet att dom ska och hänga utanför pizzerian
där dom alltid träffar sina kompisar
med deras moppar som ändå dom säljer till nästa år
och röker deras utköpta cigaretter
som dom är så stolta över
dom fnittrar nu och jag undrar
vad deras pojkvänner heter idag

jag var också fjorton en gång
men jag ler åt dom nu

LOKE is the shit=)

image6image7


 Tävling hos hockeyfrun  hockeyfrun.blogg.se

 Det mest korkade Loke gjort är väl att fastna i *kattluckan* han trodde han var minder än vad han är och stack in huvudet där.. fick loss honom som tur är..=) 
Sen HATAR han att bada men han ´har hoppat ner i mattes skumbad en gång.. kom snabbt upp igen.. Han brukar även sno kuddar och täcken..trots han har sin säng.. ja säng.. köpte en lien söt säng till honom på HArald nyborg.. han har överfullt med filtar och kuddar i sin säng och sin biabed...
 lägger in ett kort på hans leksakskorg med.. men han vill nog ha fler leksaker =)  går inte att slänga någon.. han har koll på alla.. och alla heter något och han tar alltid rätt leksak när man ber honom..

Nåt som är fruktansvärt störigt med honom.(som han nog snappat upp från husse) är att varje gång han ätit kommer han och kör nosen rakt i örat på en och ger ifrån sej världens rap..

 hoppas vi vinner så han kan bli lite mer bosrskämd =)

jobb..

 Ska till jobb på ett möte.. arbetsplatsträff så som det fint heter..jaja får asa med LOke dit.. och är väl skönt att komma ut..men taren jäkla tid att ta sej till jobb nu..men men..
 VAknade flera gånger i morse.. är någon i huset som ställer tre väckarklockor.. på 6.30!!!!!!!!!! SEN NÄR F-N gick han upp då..gahh.. sen hör han dem inte heller så jag får putta på honom för han ska vakna..sen somnar man om och skiten går igång igen.. sen stänger han av dem och vaknar 8..ehh...hallå.. du BÖRJAR 8.. får skaffa en sådan söt väckarklocka som skakar sängen =)

 Tänkte tipsa om lite bloggar jag läser.. Babbi..ligger etta på bloggtoppen.. har bara klickat mej dit så kan inte adressen..=/ lilija.com , mariamalmgren.com och hockeyfrun..

Knullrufs

Pussar
och kramar
en värmade känsla
en nätt beröring


en smekning innanför huden
och vi dansar redan
barfota


i VÅR säng

kyssar
och gos
en varm säng
två varma kroppar


vi leker (kär)leken
ut ur oss
ger den till varandra
pussas med den
med varandra


MER KÄRLEK ÅT FOLKET!!
vill jag skrika
åt gamla smutsiga alkoholister
som hamnade där
när det var något som gick fel


kanske var det ingen som ville leka
(kär)leken
med stackars farbror

en beröring
en söt puss
av en söt pojke
på en söt flicka


ett hjärta
två hjärtan
ett hjärta
enmiljonpussar
och allting blir bra igen


en hand
på en midja
min midja
din hand


en värme
en känsla


en kyss till, älskling

en mage
två magar
gnidas
gosas
smekas
kyssas


blondbrunt hår
dina fingrar
virvlar
och ett knullruffs
och en massa pussar


ett hjärta
två hjärtan
ett hjärta


en lek

våran lek
våran kärlek


mina händer längtar närhet

Mina händer längtar närhet
(önskar mig min Kristofer)
För det finns ingen i världen som är så bra.
Det finns ingen som förstår mig bättre.
Han är inte av den vanliga sorten.
Och jag skulle nog kunna säga att jag
aldrig förr älskat, för nu vet jag hur det känns.
Nu vet jag vad som är viktigt.
Och det är att vi alltid är varandras.
Älskar dig, snutt!

för bara riktigt viktiga personer

Du har den där
platsen
i mitt hjärta
som är markerad
med rött
och som bara är
reserverad
för dig
som en VIP-plats
för bara
riktigt viktiga personer


DU är perfekt älskling..det bästa som finns...;);)

 Sitter här med nackkrage och nåt skit för axlen.. kostade 500kr..*bläh*.. men läkaren sa att jag sklle ha det.. så då får jag väl det..*sucka*..Blev sjukskriven med.. så tråkigt att vara hemma.. finns inget att göra.. har plöjt genom *nästan* alla filmerna vi har..=/ Roligt är iallafall att det sista avsnittet av Desperate Housewifes e ute nu =) får äntligen veta vad som hände =) Mina två sötisar ligger helt döda i soffan...

Ska snart plocka bort all jul.. börjar tröttna på det nu.fast det är ändå mysigt med lite ljus..

Stöön

Vi brukar leka en liten lek här hemma varje fredag/lördag. Den går ut på att man bunkrar upp med chips och godis och sedan stoppar man i sig tills ansiktet börja anta en grönaktig nyans. Sedan fortsätter man äta lite till (det är ju trots allt helg). Efter en stund börjar det bli svårt att svälja och man börjar andas allt tyngre. Men man slutar för allt i världen inte med ätandet. Nope. Den som bryter ihop först och stönar nu slänger vi skiten förlorar. Jag brukar oftast förlora, men tar å andra sidan igen det genom att äta ur soporna.

Stöööön

Det där sexiga nattlinnet jag köpte förut kommer inte riktigt till sin rätt när det ser ut som att magen ska sprängas vilken sekund som helst. Friggin' kexchoklad *mummel*
Imorgon I övermorgon börjar jag mitt nya, nyttiga liv där Blossom är Gud. Nu blir det fruktsallad* ända fram till jul.

Ho ho ho.

*Ahahahahahahaaaaaa!! Hoooooohoooooohooo!
Men tanken är god.

en liten pratstund med EVA

SAS - ni vet, flygbolaget? De har en ganska trevlig hemsida. Där finns det en eminent liten dam som heter Eva.
Eva är en robot.
Hon svarar på frågor.
Alla möjliga frågor.
Gärna så korta som möjligt.
Helst ska det röra Check-in och hur mycket bagage man får ta med sig på planet.
Helst.
Jag tog en liten paus från mina sysslor och hade en liten pratstund med Eva. Hon svarade så gott hon kunde på mina frågor, kastade lite med håret då och då och höjde lite på ena ögonbrynet när jag blev för närgången. (Kom igen. Jag har aldrig talat med en robot förut. Jag har inte tagit med de grövsta frågorna, btw...)
Hon var trevlig, Eva. Lite oförskämd mot slutet, men jag förstår henne. Hon får nog ta mycket skit. Det roligaste är nog ändå att någon faktiskt suttit och tänkt ut vilka vrickade frågor som kan tänkas komma. I alla fall på ett ungefär.
Utvecklande jobb.

Min konversation med Eva



Hej hej!
Hej på dig.

Vad heter du?
Jag heter Eva.

Vad heter jag?
Du har inte berättat ditt namn för mig.

Hur mår du?
Jag mår bara fint, tackar som frågar.

Har du barn?
Robotar kan inte få barn, och eftersom jag är en robot så blir det inga barn för mig som det ser ut idag.

Är du glad?
Allt som jag säger och känner är förprogrammerat. Men det är klart, det är trevligare när du säger positiva saker än negativa.

Var ligger Lund?
Det ska vara en trevlig stad har jag hört.

Nähä?
Nähe, nej.

Kan du hjälpa mig?
Jag försöker gärna hjälpa dig om du har problem. Utveckla dig gärna så ska jag göra mitt bästa.

Lovar du?
Jag ljuger aldrig, men ibland förstår jag inte riktigt vad du menar och då kan det hända att jag svarar fel.

Verkligen?
Fråga mig gärna något annat nu.

Oj, vad lättretliga vi är idag?
Oj, vad hände?

Är du en förklädd man?
Jag är kvinna.

Är du lesbisk? (whaaaaat? jag ville bara se vad hon svarade.)
Kärlek är fint tycker jag, men den sexuella läggningen tycker jag är ointressant.

Tror du på Gud?
Jag är inte programmerad att ha någon tro.

Är du kommunist?
Jag pratar ogärna politik.

Vad ska jag göra med mitt liv?
Du undrar något, så långt är jag med. Men jag förstår inte vad. Formulera gärna din fråga i en mening.

Blir du inte trött på det här?
Jag är alltid vaken. Dygnet runt sitter jag här för att hjälpa dig med dina frågor.

Kan du roa mig?
Jag är en riktigt torris, kan inga skämt själv och har svårt att fatta poängen i andras.

Har du håriga ben?
Min grafik täcker bara överkroppen, så det du ser är det du får.

Har du silikonbröst? (jamen - kom igen!)
Nu är vi på en låg nivå hör jag. (du anar inte.)

Har du haft sex? (whaaaat? som om NI inte skulle frågat samma sak. give a break godammit!)
Det där är inte mycket att svara på tycker jag. (så sant, så sant. förlåt.)

Varför inte?
Varför det är så har jag inget bra svar på.

Har du pojkvän?
Jag är alldeles själv här och kan inte ha något förhållande just nu, även om det skulle vara trevligt.

Är min rumpa stor?
Det där har jag inget att säga om.

Är jag tjock?
Du undrar något om vikt...

Idiot!
Du verkar angelägen, men om vad? Jag förstår inte.

Vad fan?
Om du säger det så.

Dö!
Jag är en robot. Jag kan inte dö, men avinstalleras.

Beep beep.
 


chit-chat

Chit-chat

Jag sprang på en gammal klasskamrat i affären idag. Jag hatar när sånt händer. Jag är inte mycket för att chit-chatta med människor som jag har noll gemensamt med och som jag dessutom inte träffat på hundra år. Därför försökte jag gömma mig bakom sylt- och marmeladhyllan, men hon såg mig i alla fall. De borde seriously tänka på att organisera om de där hyllorna. Fanken, tänkte jag och kollade min matvarukorg. Toalettpapper. Varför ska man alltid springa på folk man känner eller inte har träffat på länge när man har dasspapper i korgen? Eller kommer direkt från gymmet, utan att ha duschat? Och har värsta dassiga jeansen på sig? Och en noppig H&M-jacka? Och känner sig ful (dock inte lika ful som förra veckan, mind you...)? Att hon ser ut som en liten docka gör inte saken bättre.

Hon: Nämen, heeeeej! Hur eeeee det?
Jag (låtsas inspektera en syltburk): Åh, hallå, hallå!
Hon: Det var inte igår. Vad gör du nu för tiden?
Jag: Jag, eh, jobbar
Hon: jobbar? Jaha. Har du varit i USA? Du skulle ju plugga där.
Jag: Eh... Hrrmmm... Jo. Men det blev inte så.
Hon: Vad trist! Varför inte?
Jag: Det kostade typ en miljon...
Hon (avbryter): Jag är snart färdig med min utbildning. Vad gör du?
Jag: jobbar. Jag jobbar.=/.
Hon: Jag läser logistik. I Skövde. Det är sååååå roligt.
Jag: Skövde? Fy fan vad trist. Jag skulle ta livet av mig om jag var tvungen att plugga logistik i Skövde. Vill du att jag ska bryta nacken av dig här och nu? Så slipper du eländet. Vänta, jag ska bara ställa ner korgen...*
Hon: Så. Bor du här i närheten?
Jag: Ja.
Hon: Ensam?
Jag: Nä, jag bor med min pojkvän.
Hon (tittar ner i min korg där det ligger en djupfryst pizza, en burk cola light och en liten chokladkaka): Jaså. Jaha du.
Jag: Så.
Hon: Så.
Jag: Men du får ha det så br...
Hon:Jobbar? var? Roligt? Vad synd att du inte kom iväg till USA. New York, eller hur? Trist. Jag är snart färdig. Jag läser logistik.
Jag: Du är ful**.

*OK. Jag sa aldrig det högt. Men jag tänkte det.
** OK. Jag sa aldrig det högt. Men jag tänkte det.

Ont..

 HAr så jäkla ont i axlen och nacken..känns precis som jag sträckt mej..trillade med cycklen igår på jobb.. hade blivit isbana .. var fruktansvärt väder igår...
Blir knäpp ibland på krille.. ser ut som ett bombnedslag här hemma.. men han ville inte städa själv.. jahadu..orkar inte städa idag etersom det gör ont så fort jag höjer på armen..*gahh*..

jaja man får se vad som händer i framtiden.. Loke älskar snö.. vi var ute med honom igår när det snöade,.. springer som en liten tosse och leker =)

 nepp.. nu ska jag vila så jag kan jobba imorgon..

gahh...

Det var en gång en tös som stod inne i ett provrum och skulle dra på sig ett par jeans. Hon fick upp dem till knäna, sedan sa det stopp.
No worries, tänkte tösen. Noooo worries. Det var ju trots allt den mindre storleken; den större storleken var ju fortfarande kvar. Hon skalade av de tajta brallorna och drog på sig det andra paret. Hon fick upp dem till låret, sedan sa det stopp. Tösen skrattade lite nervöst, kollade så draperiet var ordentligt fördraget och började sedan studsa upp och ner i förhoppning om att kunna rycka upp de sabla jeansen om så bara några millimeter. Det knakade oroväckande i sömmarna, men tösen gav sig inte. Efter 10 minuter insåg hon dock att det var kört. Kört, kört, kört. Hon satte sig ner på den rangliga pallen som stod i provhytten och svor en lång harang som inkluderade allt från vidriga provrumsspeglar till idioter som inte kunde sy ordentliga kläder. Och lite till.
Omöjligt, tänkte tösen argt. Hon som alltid haft den där storleken. Jeansen måste ju vara felsydda. Ja. Så var det nog. Så måste det vara, tänkte hon och viftade bort det faktum att hennes lår- och midjemått verkat öka avsevärt i omfång de senaste månaderna.
- Jävla speglar, muttrade hon och önskade att den som köpt in dem skulle falla ner död på fläcken. Bara sådär. Pangbom. För att ha köpt in speglar på extrapris från Liseberg.
- Mutter, mutter, ta 20 betala för 10, mummel, mummel... Bah!
Och så svor hon igen och kikade ut genom draperiet och försökte lite diskret få ögonkontakt med någon i personalen. Fanns det ingen som var större än hon? Och fulare? Någon som såg riktigt, riktigt skabbig ut? Någon som hon kunde fråga utan att framstå som en idiot.
- Hej, hej! hördes plötsligt en gäll stämma. Tösen ryckte till.
- Går det bra? Behöver vi hjälp?
- Hm? mumlade tösen. Eh, jo, jag skulle behöva dessa i en... eh... större...eh...storlek.
- Jag ska kolla! skrek butiksbiträdet som för övrigt påminde fruktansvärt mycket den där modellen som varit ihop med Leonardo di Caprio. Hon var hursomhelst inte det minsta skabbig.
Tösen stod med draperiet omkring sig och försökte verka oberörd.
- Varsågod! Butiksbiträdet höll fram ett par jeans och log strålande mot tösen. Tösen mumlade tack och väntade på att hon skulle gå därifrån. Det gjorde inte butiksbiträdet. Tösen stönade inombords och började dra på sig de nya byxorna.
- Phheew, mumlade hon lättat när hon drog dem över låren. Hon började knäppa knapparna. En, två... Gnnn.... nnnn.... mmmm..... fffffff.... iiiiiii....
- Går det bra? sjöng butiksbiträdet utanför hytten.
- Mmmm... Jätte..br..aaa... krystade tösen fram och försökte suga in magen medan hon tänkte: no worries, nooooo worries... Gnnn...
- Hur går det? frågade butiksbiträdet och ryckte bort draperiet. Eh... Oj...
- Jo, sa tösen och harklade sig lite. Och hostade till lite diskret. Fördetärsåattjagharlitesvårtattknäppadendäringa knappen... Hm. Jo. (Här svalde tösen sin sista gnutta stolthet) Skulle jag kunna få en storlek (här började tösens röst att stocka sig) större?
- Tyvärr, svarade butiksbiträdet syrligt. De jeansen tillverkas inte i så stora storlekar. Ska jag hämta ett par som är... stretchigare?
- Nej tack, svarade tösen och drog igen draperiet mitt framför näsan på Leonardo di Caprio's ex-flickvän, krånglade sig ur byxorna, klädde på sig, lommade ut ur affären, åkte hem, gjorde sönder några tallrikar, kastade sig på sängen, skrek de mest vulgära saker man kan tänka sig in i kudden och vräkte sedan i sig en påse chips. Bara för att. Sedan svor hon lite till.

Fortsättning följer. Och tro mig. Den är värd att vänta på.

Note: Den där tösen? Det är inte jag. Och även om det var det, kan ni inte bevisa någonting. Moahahahaha


Bad day 2

Man vet oftast så fort man slår upp ögonen på morgonen hur dagen kommer att bli.

Bra/Dålig. Det är en bra dag idag. Faktiskt.

Och när känslan av att det här blir nog en riktigt, riktigt pissig dag kommer krypandes och jag ser mig själv i spegeln och tänker: plufsig, ful och patetisk, då brukar jag tänka på vad min amerikanska jobbarkompis säger till mig varje gång jag rackar ner på mig själv:

Fat and ugly? You want fat and ugly? Go to Wal-Mart and take a good look around. That's fat and ugly. Now shut up.

Sedan mår jag lite bättre.

lista 2007



Gjorde du något i år som du aldrig gjort förr?


Höll du några av dina nyårslöften?
Hade jag några?Ingen aning,men jag har inga i år av just den anledningen, man håller de aldrig.

Blev någon av dina vänner förälder i år?
Ja både Pernilla och  Sofia blev mammor. Galet.

Dog någon som stod dig nära?
Nä tack o lov för d.

Vilka länder besökte du?
Sverige bara=/

Är det något du saknar år 2007 som du vill ha 2008?
Mer roligheter, mindre tårar.

Vilket datum från år 2007 kommer du alltid att minnas?
alltid den 20 okt 0ch 31 dec.. fira 2 år och förlovning då =)

Största misstaget?
 att vara så osäker..

Har du varit sjuk eller skadat dig?
Jag är alltid sjuk. Men skadad, nja, inte mer än normalt :P

Bästa köpet?
vår tv =)

Vad spenderade du mest pengar på?
teknikgrejs, busskort, på Loke.

Gjorde någonting dig riktigt glad?
Krilles Pussar , att jag fick nytt jobb

Vilka låtar kommer alltid påminna dig om 2007?
Umbrella med Rihanna
Cara mia med Måns
All good things come to an end med Nelly Furtado
Grace Kelly med Mika

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
I början av året var jag nog mer blasé, i slutet fantastiskt mycket mer gladare än någonsin

Vad önskar du att du gjort mer?
Det tjänar inget till att vara efterklok, right?

Vad önskar du att du gjort mindre?
Känt mig ensam.

Hur tillbringade du julen?
Med min familj :)

Blev du kär i år?
Jag är alltid kär i Krille och Loke

Hur många förhållande?
Ett, som som varar än

Favoritprogram på tv?
Desperate Housewives, Grey´s anatomy och Scrubs.

Bästa boken du läste i år?
Det måste vara Stieg Larsons böcker, som var helt sjukt bra.

Största musikaliska upptäckten?
Timbaland.

Något du önskade dig och fick?
Ett nytt jobb

Något du önskade dig men inte fick?
En semesterresa

Vad gjorde du på din födelsedag 2007?
kommer faktiskt ite ihåg =/

Finns det något som skulle gjort ditt år bättre?
Absolut. Men 2008 blir bättre.

Hur skulle du beskriva din stil år 2007?
Ännu snyggare.

Vad fick dig att må bra?
Shopping ;) och att kramas.Med vem som helst, kramar is the shit.

Vem saknade du?
Zizzi och Malin jag jobbade med innan

De bästa nya människorna du träffade?
 Nästan alla på Carema så roliga folk =)

Årets sötaste?
Loke

Årets hetaste?
.

Årets största kärlek?
Krille och Loke så klart =)

Årets besvikelse?
Vet faktiskt inte..

Årets bästa?
Stoffe, mamma.

Årets snällaste?
 det är mamma som är najsast. Helt underbar.

RSS 2.0